Misioni Yne

Vizion Social Business ne perputhje me misionin kryesor social te Shoqerise qe eshte nxitja e punesimit per shtresat ne nevoje dhe mbeshtetja e aktiviteteve humanitare te Shoqates Vizion OJF, ka kontribuar konkretisht ne krijimin e ketyre sipermarrjeve, person fizik, kryesisht biznese familjare, duke bere te mundur perkrahjen e dhe punesimin e tyre ne biznese te vogla, ku ju mund te gjeni artikujt e VSB.

Ku mund te blini

Tirane

Unaza e re

Adresa:Rr. Teodor Keko, Rrethrrotullimi i dytë, kati.2 Tirane, Albania

Kashar

Adresa: Pallati Jera Konstruksion, Bodrum

Kamez

Adresa:Rr. Gjeneva

Qytete te tjera

Peshkopi

Adresa:Bulevardi Elez Isufi, Lagja Aksioni, nr 1

Laç

Adresa:Vau Dejes, Bulevardi Demokracia, Godina nr.2

Durres

Adresa:per tu plotesuar

Shkoder

Adresa:per tu plotesuar

Kontributi juaj!

Duke blere artikuj ne keto biznese ju kontribuoni direkt ne misionin social te VSB.Blini nje veshje per veten tuaj dhe njekohesisht ndihmoni ata qe jetojne ne kushte te veshtira social ekonomike ne Shqiperi. Te ardhurat qe mblidhen nga aktiviteti tregtar social shkojne per aktivitetin humanitar te shoqates VIZION OJF.